wavy-top-high.png
CanAm-Produkter-icon.png
Green Buildings

Om oss

Stey Smart, det självklara valet i din resa mot ett fossilfritt samhälle.

Vilka är Vi

Stey är en rikstäckande leverantör av Solenergi, Energilagring & Laddinfrastruktur. Vi hjälper dig från planering & tillstånd till Montage, Driftsättning och eftermarknad. Vi är verksamma från från Norr till Söder och inger arbete är för stort eller för litet.

Vår Filosofi

Handlar mycket om framtidsutveckling. Vi vill verkligen vara med och göra skillnad och på allvar bidra till att minska föroreningen av vår planet. Genom att göra smart teknik tillgängligt och prisvärt tror vi att viljan är stor till att bidra till en bättre planet.

Vårt Åtagande för Resultat

Vi vet att våra produkter är bland de bästa marknaden har att erbjuda men det räcker inte, vi vill åstadkomma mer än så. För oss är helhetsupplevelsen högst prioriterad och att kunden får det resultat den förtjänar när det kommer till service, estetik, kvalité & pris. Vi står för vad vi säger och levererar on time every time.

Green Indoors

Stark Framtidstro

Smart och förnybar energi är framtiden. Genom att tillsammans ta klivet från fossila energilösningar till självständig mikroproducent har mycket gjorts i kampen mot klimatföroreningar.

electric-straight

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

Bygger på jämställdhet och sjyssta villkor

Då många av våra produkter importeras gör vi vårt yttersta för att säkerställa att produkterna vi levererar har producerats på ett sjysst sätt utan onödig miljöpåverkan eller genom att kränka arbetarnas rättigheter.

VART HITTAR DU OSS

Stey är rikstäckande

Vi har vårt säte i Stockholm men ingår i ett rikstäckande installationsnätverk som möjliggör snabba och kvalitetssäkrade installationer över hela landet.

electric-straight
Image by Brian Garrity
electric-straight

BLI EN AV OSS

Skicka in ditt CV idag

Stey är just nu i en expansiv fas och tar gärna i mot ett CV från dig som vill vara med på en spännande resa i ett kreativt framtidsbolag. Tveka inte att skicka in ditt cv, kanske vi har tjänsten just för dig.

Stockholm Sweden Panorama
Team Meeting
Image by Kévin JINER

Se vad solceller kostar hos dig