top of page
wavy-top-high.png
CanAm-Produkter-icon.png
Green Buildings

Om oss

Stey Smart, det självklara valet i din resa mot ett fossilfritt samhälle.

Vilka är Vi

Stey står för Solar Tech Energy och vi vill vara den professionella och trygga partnern för installation av Solenergi, Energilagring och Laddinfrastruktur. Vi hjälper dig från planering & tillstånd till montage, driftsättning och eftermarknad. Vi arbetar professionellt med utbildad och certifierad personal samt följer alltid Sveriges alla säkerhetsföreskrifter, normer & regler.

Vår Filosofi

Handlar mycket om framtidsutveckling. Vi vill verkligen vara med och göra skillnad och på allvar bidra till att minska föroreningen av vår planet. Genom att göra smart teknik tillgängligt och prisvärt tror vi att viljan är stor till att bidra till en bättre planet.

Vårt Åtagande för Resultat

Vi vet att våra produkter är bland de bästa marknaden har att erbjuda men det räcker inte, vi vill åstadkomma mer än så. För oss är helhetsupplevelsen högst prioriterad och att kunden får det resultat den förtjänar när det kommer till service, estetik, kvalité & pris. Vi står för vad vi säger och levererar on time every time.

Green Indoors

Stark Framtidstro

Smart och förnybar energi är framtiden. Genom att tillsammans ta klivet från fossila energilösningar till självständig mikroproducent har mycket gjorts i kampen mot klimatföroreningar.

electric-straight

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

Bygger på jämställdhet och sjyssta villkor

Då många av våra produkter importeras gör vi vårt yttersta för att säkerställa att produkterna vi levererar har producerats på ett sjysst sätt utan onödig miljöpåverkan eller genom att kränka arbetarnas rättigheter.

VART HITTAR DU OSS

Vårt huvudkontor ligger i Bromma

Men vår marknad sträcker sig mycket längre än så. Stey är verksamma från Stockholm i söder till Sundsvall i norr och allt där i mellan.

electric-straight
Image by Brian Garrity
electric-straight

BLI EN AV OSS

Skicka in ditt CV idag

Stey är just nu i en expansiv fas och tar gärna i mot ett CV från dig som vill vara med på en spännande resa i ett kreativt framtidsbolag. Tveka inte att skicka in ditt cv, kanske vi har tjänsten just för dig.

Stockholm Sweden Panorama
Team Meeting
Image by Kévin JINER

Se vad solceller kostar hos dig

bottom of page